Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: در بودجه مجلس مصوب شد قیمت گاز برای واحد‌های تولیدی معادل نیروگاه‌های دولتی محاسبه شود. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، سیدرضا فاطمی‌امین در ادامه سفر خود به خراسان‌رضوی با حضور در جمع فعالان بخش صنعت و معدن سبزوار از انجام هماهنگی‌های کلان با وزارت نیرو برای حل مشکلات تأمین برق و آب بخش صنعت خبر داد و گفت: اکنون در بخش صنایع با مشکل کمبود برق روبه‌رو هستیم که برای رفع این معضل؛ سرمایه‌گذاری تولید ۱۲ هزار مگاوات برق در کشور آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: کشور با کمبود ۱۰ هزار مگاوات برق در بخش صنعت روبه‌رو است که برای تأمین این نیاز، حدود ۱۲ هزار مگاوات سرمایه‌گذاری از سوی شرکت‌های بزرگ در بازه زمانی چهار ساله انجام می‌شود.

وزیر صمت با اشاره به موضوع تأمین منابع آب در بخش صنایع نیز توضیح داد: هماهنگی‌های کلان با وزارت نیرو انجام شده که از پساب‌های واحد شهری در حوزه صنعت استفاده شود.

فاطمی‌امین گفت: همچنین در بودجه مجلس مصوب شد قیمت گاز برای واحد‌های تولیدی معادل نیروگاه‌های دولتی محاسبه شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: برای حمایت بیشتر از واحد‌های تولیدی، پرداخت تسهیلات مبتنی بر سامانه جامع تجارت برنامه‌ریزی شده است و همچنین سامانه ۱۲۴ وسیع‌تر شده تا مشکلات از این طریق منعکس شود.

وی با اشاره به ارتباط دانشگاه با بخش صنعت افزود: دانشگاه نباید مبتنی بر درآمد‌های نفت کشور باشد و باید برای شکوفایی بیشتر این عرصه، تحقیق، پژوهش و علم به صنعت متصل شود.

فاطمی‌امین عنوان کرد: در راستای توسعه تولید، مواردی همچون مواد اولیه، سرمایه در گردش و توسعه بازار امسال عملیاتی می‌شود و در موضوع تأمین مواد اولیه، راهکار این وزارتخانه ورود واحد‌های تولیدکننده مواد اولیه صنعتی به بورس کالا است.

وی افزود: برای تأمین نقدینگی واحد‌های صنعتی و سرمایه در گردش، پرداخت تسهیلات بر مبنای صورت‌های مالی و تأمین مالی زنجیره‌ای انجام می‌شود که علاوه بر از بین بردن انحراف منابع، با تأمین مالی زنجیره‌ای حداقل ۳۰ درصد بازدهی افزایش می‌یابد.    بازدید از پروژه‌های صنعتی پارس هستی آسیا و بوستان الیاف پارت و نشست با فعالان بخش صنعت از برنامه‌های وزیر صمت در شهرستان سبزوار بود.   بیشتر بخوانید: ضوابط فعالیت‌های دانش‌بنیان بنگاه‌های بزرگ نهایی می‌شود   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزیر صمت صنایع

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزیر صمت صنایع واحد های تولیدی بخش صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا

ماهیندا آماراویرا، وزیر کشاورزی سریلانکا که در راس هیاتی به ایران آمده بود؛ در حاشیه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران حاضر شد.

به گزارش اکوایران؛ ماهیندا آماراویرا، وزیر کشاورزی سریلانکا که در راس هیاتی به ایران آمده بود؛ در حاشیه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران حاضر شد.

در این گردهمایی، حسام الدین حلاج، معاون امور بین‌الملل اتاق تهران خواهان برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور شد و گفت: این اتفاق می‌تواند به تجار و گردشگران دو کشور کمک بسیاری کند. در عین حال لغو روادید میان دو کشور نیز برای افزایش همکاری‌ها میان بازرگانان راهگشا خواهد بود.

عطااله اشرفی اصفهانی، رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران نیز ابراز امیدواری کرد که این همایش منجر به تعمیم همکاری‌های‌های ایران و سریلانکا در حوزه‌های مختلف باشد.

از سال گذشته ایران در مقابل ۲۵۰ میلیون دلار نفت بلوکه شده خود که در سریلانکاست؛ از این کشور چای وارد می‌کند. البته در این نشست وزیر کشاورزی سریلانکا اعلام کرد که بخش‌خصوصی ایران نیز می‌تواند از محل این منابع کالا بخرد.

اشرفی اصفهانی هم خطاب به طرف سریلانکای گفت: ما آمادگی داریم در زمینه صادرات سوخت، محصولات خوراکی و آشامیدنی، محصولات لبنی، دارو و تجهزات پزشکی با این کشور همکاری کنیم. در عین حال امکان همکاری در حوزه تحقیق و توسعه، خدمات فنی و مهندسی و IT و کشت گلخانه‌ای با محوریت اتاق تهران نیز وجود دارد.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در ادامه درخواست ایجاد یک کمیته اقتصادی و تجاری در زمینه‌های مختلف را مطرح کرد.

این درخواست را هادی طالبیان، مدیرکل شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران مطرح کرد و بر شکل‌گیری کمیته مشترک برای برقراری هماهنگی‌های بیشتر تاکید کرد. او خواهان فعال‌سازی موافقتنامه تجارت ترجیحی میان ایران و سریلانکا شد. طالبیان پیشنهاد همکاری در بخش هوشمندسازی گلخانه‌ها و مکانیزه کردن کشاورزی را هم داد و گفت: با توجه به احصای نیازهای این کشور، صادرات خرما، گوجه فرنگی، شیلات و خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا دارای مزیت خواهد بود.

اجاره ۹۹ساله زمین در سریلانکا

در این گردهمایی وزیر کشاورزی سریلانکا به ضرورت تعیین یک استراتژی بلندمدت برای همکاری اشاره کرد و گفت: ایران یکی از مهمترین صادرکنندگان انرژی در جهان بوده و محصولات کشاورزی در سریلانکا نیز از تنوع بالایی برخوردار است. بنابراین فرصت‌های بسیاری برای همکاری وجود دارد.

آماراویرا همچنین از ضرورت همکاری در بخش‌های فناوری‌های پیشرفته در حوزه کشاورزی، دامداری، حمل و نقل و گردشگری نیز سخن گفت و در ادامه از تجار ایرانی برای بازدید و آشنایی با پتانسیل‌های این کشور دعوت کرد.

در این جلسه پاسان آماراویرا معاون وزیر کشاورزی سریلانکا به نمایندگی از وزیر به پرسش‌های فعالان اقتصادی هم پاسخ داد. او در واکنش به اینکه آیا تجار ایرانی می‌توانند از محل پول‌های بلوکه ایران واردات انجام دهند؟ اعلام کرد که تجار ایرانی می‌توانند برمبنای پول بلوکه شده ایران در سریلانکا کالا وارد کنند. پیش‌تر دولت ایران برمبنای پول نفتی که در سریلانکا بلوکه شده بود چای وارد می‌کرد. البته این روند امسال هم ادامه پیدا کند. آماراویرا ادامه داد تهاتر با هماهنگی بانک‌های مرکزی دو کشور انجام خواهد شد. در ضمن بزودی خبرهای خوبی در انتقال منابع مالی هم منتشر خواهد شد.

او در واکنش به درخواست‌های همکاری مشترک در سریلانکا اعلام کرد که از سرمایه‌گذاری ایرانیان در سریلانکا استقبال می‌کند. آماراویرا گفت: ما می‌توانیم همکاری مشترک درحوزه کشاورزی داشته باشیم. ما به شما زمین می‌دهیم در قالب اجاره ۹۹ ساله؛ البته قرارداد اجاره ابتدا ۳۰ساله است و درصوت تمایل شما امکان تمدید آن تا ۹۹ سال وجود دارد.

در پاسخ به اینکه آیا سریلانکا آماده همکاری در حوزه سلامت هست؟ او اعلام کرد که در حوزه گردشگری سلامت فرصت‌های زیادی در سریلانکا وجود دارد. درضمن این آمادگی هست که ما به سرمایه گذاران ایرانی زمین دولتی بدهیم. او افزود: ما حتما در این زمینه با وزیر بهداشت سریلانکا هم صحبت میکنیم و نتایج دقیق‌تر به ایران می‌دهیم.

آماراویرا با صادرات چوب به ایران هم موافقت کرد و گفت این موضوع امکان‌پذیری است. حتی امکان تهاتر آن با نفت هم وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور