Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@09:21:47 GMT

همگرایی مالی با هدف بهبود وضعیت اقتصاد ملی

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۲۸۷۱۱

به گزارش خبرنگار ایلنا، در این مراسم که با حضور مدیرعامل و مدیران ارشد تاپیکو در محل غرفه شرکت تامین سرمایه امین و با حضور اصحاب رسانه برگزار شد مدیر عامل هلدینگ تاپیکو در ارتباط با بنگاه‌های تحت پوش این هلدینگ و وضعیت فعلی آنها گفت: بر اساس تصمیم وزارت رفاه، ما باید در حوزه استراتژی های سهام‌داری‌مان تجدید نظر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این مفهوم، ما باید با اتخاذ استراتژی جدید، بنگاه‌های کم بازده را از دور خارج کرده و با بهره‌گیری از مشاوران مناسب، اقدام به فروش بخشی از سهام آنها بکنیم.

محمود مخدومی افزود: با بررسی‌های انجام گرفته، ما مشاهده کردیم که شرکت تامین سرمایه امین عملکردی درخور توجه داشته و مرکز راهکارهای نیرو و انرژی این تأمین سرمایه تمرکز تخصصی و جامعی در حوزه مورد نظر ما داشته است. به همین دلیل با هدف بهره‌گیری از چنین پتانسیل مثبتی، بر آن شدیم تا از ظرفیت‌های این شرکت در زمینه مشاوره و تأمین مالی استفاده کنیم.

وی در ارتباط با امضای تفاهم نامه با تامین سرمایه امین تاکید کرد: هم‌گرایی و همکاری در مجموعه شرکت‌های زیرمجموعه تاپیکو در شرایط فعلی به سود اقتصاد ملی کشور است و باید از هرگونه پراکنده‌کاری پرهیز کرد. ما با امضای این تفاهم نامه در پی آن هستیم که پروژه‌های بزرگ بعدی ما با مشورت مشاورانی متخصص کلید بخورد و نگاهی به پروژه‌های انجام گرفته توسط تامین سرمایه امین در یکساله اخیر این نوید را به ما می دهد که در مسیری روشن گام نهاده‌ایم.

مخدومی ادامه داد: بهره‌گیری از مشاوره کارشناسان مرکز راهکارهای نیرو و انرژی شرکت تامین سرمایه امین می‌تواند در توسعه و نوسازی پروژه‌های ما تاثیری مناسب داشته و ما همکاری مان را در اینده با تامین سرمایه امین توسعه بیشتری خواهیم داد.

مدیرعامل هلدینگ تاپیکو با اشاره به ارتباطات بین‌المللی تامین سرمایه امین خاطرنشان کرد: بررسی‌های ما نشان داد که این شرکت بازوهای مالی قدرتمندی را در کشورهای دیگر شناسایی کرده و ما می توانیم در کنار کارشناسان متبحر هلدینگ تاپیکو، این نیروی بالقوه در تامین سرمایه امین را نیز به مجموعه خویش بیفزائیم. در حقیقت با مشاوره این کارشناسان، می توانیم اطمینان داشته باشیم که در پروژه‌های آتی به سود مورد انتظار خود دست یافته و بدون بررسی دقیق، وارد اجرای یک پروژه جدید نشویم.

 در ادامه این مراسم، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین نیز با اشاره به اینکه تداوم تمرکز شرکت‌های تامین سرمایه بر حوزه تامین مالی و مدیریت دارایی، نباید مانع از توجه به حوزه خدمات مشاوره‌ای شود، اعلام کرد: پس از امضای این تفاهم‌نامه، تلاش خواهیم کرد تا خدمات مشاوره یکپارچه را به سایر شرکت‌های مطرح کشور ارائه کنیم.  

سعید بداغی افزود: مرکز راهکارهای نیرو و انرژی شرکت ما از ابتدا با هدف ارائه خدمات مشاوره ای، خدمات مدیریتی و تامین سرمایه به شرکت‌های بزرگ این حوزه تشکیل شد و ما امیدواریم با امضای این تفاهم‌نامه این بازوی تخصصی بتواندراهکارهای مناسبی را ارائه و همکاری مستمری با هلدینگ تاپیکو  و سایر شرکت‌های بزرگ حوزه نفت، گاز و انرژی داشته باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد پتروشیمی سرمایه گاز نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۸۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پس از مدت‌ها بحث و گفت‌وگو برای واگذاری سهام دو باشگاه ورزشی بزرگ تهران، اواخر فرودین امسال سازمان خصوصی‌سازی آگهی واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال را منتشر و قیمت پایه و شرایط عرضه سهام این باشگاه‌ها را اعلام کرد.

در همین راستا مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت؛ اگرچه واگذاری این باشگاه چندان به فرآیند واقعی خصوصی سازی شبیه نبود و بیشتر به نظر می رسید که آن‌ها صاحبان فرمایشی جدیدی یافته اند؛ اما به هر جهت در این مزایده هلدینگ بزرگ خلیج فارس ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال را خریداری کرد و کنسرسیوم بانکی، صاحب سهام پرسپولیس شد.

واگذاری سرخابی‌ها تأثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد

برای بررسی تأثیر این واگذاری بر این دو باشگاه و بازار سرمایه، حمید میرمعینی، کارشناس بازار سرمایه درباره فروش دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به صاحبان جدید آنها در بورس به خبرنگار آنا گفت: واگذاری سرخابی‌ها تاثیرات محسوسی در بازار سرمایه ندارد؛ اما خریداران آنها که از شرکت‌های بورسی می‌توانند دوران جدیدی از نظر شفافیت در پیش بگیرند.

وی ادامه داد: این باشگاه‌ها اگرچه بورسی هستند؛ اما شفافیت لازم و افشای اطلاعاتی که در مقررات بورسی هستند را رعایت نکرده اند. به همین دلیل اگر ساختار مدیریتی این باشگاه‌ها بتوانند دستخوش تغییرات مثبت شوند و بر اساس دستورالعمل‌های تیمداری اداره شوند و سیاسی‌کاری از آنها حذف شود، ممکن است که اتفاقات خوبی برای این دو باشگاه و مالکان جدید آنها رخ دهد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: از جمله مهترین تغییراتی که می‌تواند در روند این دو باشگاه تغییرات مثبتی را پدید آورد، این است که نسبت به دریافت حق پخش بازی‌های این دو تیم اقدام شود. همچنین لازم است که مدیران این تیم‌ها رایزنی‌های لازم برای دریافت حق اتخاذ مستقیم تصمیمات اقتصادی را پیگیری کنند.

مانور‌های مدیریتی دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج می‌کند

وی تصریح کرد: با انجام این نوع مانور‌های مدیریتی می‌توان این دو باشگاه را از حالت زیان‌دهی خارج کرد. شایان ذکر است که شرکت‌هایی که این دو باشگاه را خریداری کرده اند از نظر توانایی مالی و نیروی انسانی متخصص در شرایطی هستند که می‌توانند وضعیت تأمین سرمایه پولی و نیاز کادر مدیریتی ماهر در این مجموعه‌ها را برطرف کنند؛ از این رو تحول این دو باشگاه کاملاً در دسترس است.

میرمعینی گفت: باید دید که دست مدیران شرکت‌های جدیدی که صاحب این دو باشگاه شده اند تا چه حد در بنگاهداری باز است؛ در غیر این صورت تحول خاصی را در شرایط و درآمد و ارزش سهام این دو باشگاه نخواهیم دید؛ البته طبیعی است که از طرف مالکان جدید با توجه به این‌که بخشی از منابع آنها برای این خرید صرف شده، دخالت‌های ساختاری صورت گیرد.

وی ادامه داد: این دو باشگاه حالا مالکان پولداری دارند که اگر بتوانند مدیریت مناسبی را اعمال کنند، اتفاقات خوبی خواهد افتاد. حالا فقط می‌توان یک دوره منتظر ماند تا ببینیم مالکان جدید از نظر مدیریت باشگاه و مدیریت مالی چه می‌کنند. مدیر استراتژیک و مدیر مالی مناسب در بدنه مالکان این باشگاه‌ها هست، اما این‌که چقدر دست آنها برای ایجاد تغییر باز باشد، هنوز محل سؤال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • عنوان اتهامی مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت